Donut gebu lagi

donut,donut mini
Ni projek 2-3 hari lepas, baru hari ni nak post.  Sue Bee buat donut frozen kali ni.  Goreng separuh masak, toskan minyak dan sejukkan pada suhu bilik, barulah boleh di pek berasingan..Resepi donut ada kat sini..
donut
Macam ni la rupa goreng separuh masak..kekuningan sedikit..kalau dah perang sangat boleh la di telan pada masa tu jugak..kohkohkoh!!!..
**Tak pelik ke sebab sejak kebelakangan ni tak da resepi post ka blog...?? Dapur Sue Bee tetap berasap seperti dulu lagi..tahniah.**

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih