Tolong habiskan..terima kasih!!

Dalam pada sibuk mamanya buat kulit tart, segar dari dalam oven, letak atas redai biskut bagi sejuk..Sudah sejuk baru lah boleh disimpan dalam bekas mahal Tupperware..esok2 kalau ada masa boleh  isi dengan filling telur.. Mana tau tetiba saja kulit tart yang cantik dan rangup boleh berkurang satu demi satu..ini lah akibatnya kalau reti masak tapi ditinggal bulat-bulat pada pengawal dapur yang dipercayai..

kulit tart
Misteri kehilangan kulit tart yang rangup terjawap bila pengawal dapur caught red-handed, tengah sedap makan kulit tart yang mama dah buat!!!.. hadoiyaiii..!!ha!ha!ha!..apa nak cakap?. Nak marah? Mana boleh..silap sendiri sebab tak simpan kulit tart rangup yang sedap ni dalam peti besi..kohkohkoh!!!..Tengok je mulut dia penuh dan comot tu.  Dia ni la pengawal dapur yang Sue Bee maksudkan itu tadi..dia tolong jaga dan dia juga tolong habiskan..

anak mama yang bongsu paling suka makan kulit tart

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih