365 Resepi Istimewa Chef Hanieliza



resepi harian chef

Senyum hingga ke telinga yerr Sue Bee..bila dapat buku 1 hari 1 resepi Chef Hanieliza. Hujung minggu lepas bawa anak-anak ke Popular Book Store, nak beli alat tulis dan buku cerita.. Buku resepi hebat dari Chef Hanieliza ni diberi harga hebat..Cuma RM28.90 senaskah. Harga biasa RM39.90..apalagi rembat senaskah la. Bertambah jugak koleksi buku resepi kali ni.
Ni tengah try nak buat satu resepinya untuk sehari..sanggup ke Sue Bee ooiii!!..hahahaaa!!!..amik kau, nak sangat!! Betul-betul  kagum la dengan hasil karya Chef Hanieliza ni.  Sapa kata kena guna bahan-bahan mahal dan esotik untuk menghasilkan hidangan hebat dan sedapp?..Sapa cakap?..Gordon Ramsey?..Mario Batali?..Sukati sebut je kau SB..
Untuk merasmikan buku 365 Resepi Istimewa ni..nak tau apa yang Sue Bee buat dulu?..hehehee..tengok je nanti ya, entry selepas ni.
buku resepi,harga buku resepi

4 ulasan:

  1. Sedang mncari buku ni... Boley bli online x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. SB tak pasti ada jual kat online tidak..ni pon jumpa kat book store..

      Padam
  2. huhu, check kt bookcafe mmg xde.
    just ada kt popular jer....susah gak. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak beli ni kat popular bookstore..nasib baik jumpa, bynk pulak tu :)

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih