Cover baru untuk Bread Maker Elba

Bread maker Elba (entry lepas) Sue Bee dah ada cover kain baru.  Penat meng google camna rupa cover untuk bread maker Elba kesayangan..tak jugak jumpa.  Memerah otak berkarat separuh tiang  akhirnya terhasil la cover kain yang cukup simple dan murah.  Buatan tangan dan mesin jahit klasik, tau..tak main la tempah kat kedai.  Kalau dah sayang harta benda, apa pon sanggup buat..hahahaa!!!..Cayang kat kau cover bread maker Sue Bee ni..kaler BIRU lagikkkk...hamboi!!..
Elooo awakkk...jangan nak salah faham, okey!!.Ni ler rupanya bukaan untuk cover bread maker Elba Sue Bee, tau..
Cam ni lorrhhh bila dah di ikat pada bread maker Elba.. kalau nampak funny, sila ketawa hingga pecah perut..hehehe..almaklumlah, kalau nak perfect sangat, tempah atau cariklah kat kedai, itu pon belum tentu lawa n fit pada bread maker sendiri.  Rakan alam maya, sapa yang ada bisnes buat cover bread maker, sila kasi tau apa kekurangan yang ada pada cover kain Sue Bee ni..hihihi... Aikkk???apsal ada jugak kaler BIRU kat sebelah bread maker tu?..nanti lah Sue Bee reveal kan apakah benda nya itu..


7 ulasan:

  1. Nampak cantik lah sue... kreatif juga jahit tu...
    klu dah sayang apa pun ku sanggup...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita jahit guna mesin jahit klasik gitu..hihihi..main ukur2 pon tidak..agak2 saja...

      Padam
  2. comel lah. hehe. siap ada 'baju' lagi tu. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan sebarang baju tu,aisya..tak da jual kat India Street..

      Padam
  3. Sue Bee ni serba serbi pandai...masak pandai, menjahit pun pandai. Untung la En. Hubby dapat isteri serajin Sue Bee ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq, DP..cayang sgt kat bread maker ni..tu pasal kasi dia baju lawa sikit

      Padam
    2. Bread Maker ni pun bertuah dapat tuan sebaik Sue Bee.. Baju dia bukan main lawo lagi.

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih