Tempahan Kek Lapis

Assalam dan selamat bertemu kembali dalam blog skema ni..Projek Pine Tree Cookies Sue Bee berakhir sudah dengan sambutan yang amat baik sekali.  Thanks uols yang telah menempah..tahun depan buat lagi, yerrr.  Kali ni Sue Bee buat kek lapis pulak bagi memenuhi tempahan kengkawan dan kenalan.  Terima kasih sekali lagi ya semua. 

kek lapis,kek lapis sarawak
Kek Lapis Evergreen
 Maka bermula lah bab pertapaan hamba kat dapur  siang malam panas hujan ni.. Ni baru je 4 bijik kek lapis yang baru Sue Bee buat hari ni.Tinggal berbijik-bijik lagi yang harus dibuat..muehehehee!!..mencabar skill betul kali ni. Janji puas hati,kan..
kek lapis sarawak
Kek Lapis Holiday Inn
Actually, sebelum foto 4 bijik kek lapis ni, dah ada dah 4 bijik kek yang telah Sue Bee buat, tak hengat nak amik foto.  Antara yang dah terlepas  kat Miri dah pon..ialah kek badam, kek lapis India dan kek lapis Holiday Inn.  Betul2 tak hengat...kes busy sangat la tuh.. Iya baruknya...Sue Bee sumbat 2 loyang sekali gus ke dalam oven..kan puas hati hamba dengan oven besar gedabak kali ni..hihihi..sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih