Tempahan Pine Tree Cookies

Assalam dan selamat bertemu kembali.  Mau tidaknya bersawang blog Sue Bee seminggu dua ni sebab sibuk memenuhi tempahan Pine Tree Cookies dari kenalan dan kawan-kawan rapat.  Terima kasih uols, ya.. Setakat ni dah kira beratus jugak kepingan cookies ni di hantar keluar dari dapur Sue Bee.  Penat belakang kira, aishyeemennn..ayat skema indah..hahaa!!!..

Tempahan luar dari kawasan Kuching, Sue Bee guna perkhidmatan Pos Laju untuk menghantar cookies ni.  Caj penghantaran tidak terlalu mahal dan berpatutan.
Dalam sibuk-sibuk mengerjakan tepung segala gula aising kat dapur, sempat jugak Sue Bee n family gi menyukat Sematan dan Lundu.. tak lama jalan tu,..pegi pagi balik petang..hihi..

Sejuk mata memandang tepung gandum pantai berpasir putih dan bersih..tenang rasa jiwa..

Hahaaa!!!.. tu dia.. Mana2 anda yang penah tertengok muka-muka WANTED kat atas tu, jangan malu nak menyapa, yerr... (elehhh!!!..mula nak perasan la tu)..hihihhiii... Sekian..


2 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih