Laksa Sarawak

Menu sedap dan trasional Sarawak yang famous dan glamer..Laksa Sarawak..memang rugi tau kalau gi Sarawak tapi tak mencuba Laksa Sarawak..nak list kedai makan yang menyajikan laksa Sarawak enak??.. Banyak nya nak ooii!!.. Senang cerita, google saja lah..hihi.. Nak menyediakan laksa Sarawak ni tak semudah memakannya..nak lagi mudah, Sue Bee order je dari makcik jual laksa yang glamer kat Kota Sentosa.. Gerai dia sebaris dengan Chen Farmasi, sebelah kedai baju saja..(dia sorang je yang jual laksa kat area tu, tau..)..  So sape yang familiar sangat dengan Kota Sentosa tolong kasi tunjuk kat kawan2 kita yang tengah carik laksa Sarawak sedap ni..hihi..selamat maju jaya..
apsal foto senget pulak ni?..hihi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih