100 Plus Haram Diminum


PERHATIAN !!! .............................100 plus HARAM DIMINUM ..



Baru Tau 100 plus Haram Diminum...Tuan-tuan , Puan-puan , adik-adik sekalian . Air 100 plus yang selalunya di jual di kedai runcit atau PasarRaya2 sekitar Malaysia Haram Diminum Sekiranya Diambil Tanpa Membuat Bayaran (mencuri).  Oleh itu, bayar dulu baru minum . Takda niat nak kenakan anda tapi Sue Bee sudah terkena tadi..he!he!hee!!.. Jangan marah yerrr...

22 ulasan:

  1. ahahaha... adoii! tertipu pagi2... haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihii..kita tukar tipah ke Atie tertipu..

      Padam
  2. yer.. yer.. kan dah kena... mula berdebar2 gakni dah banyak 100 plus ku telan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekadar gurauan..tapi ada jugak kebenaran kat sebalik tu..selamat minum 100plusyerr..

      Padam
  3. tak marah..tapi geram je su
    grrrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. oopssss..!!!..kita gurau je ya..hihih..

      Padam
  4. huhuu...ayoooo..saya tertipu =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. SB pon pada mulanya tertipu jugak..

      Padam
  5. hahaha.. baru nak komen APA??!! 100 PLUS HARAM??!!!
    argghhh daku tertipuuu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heeehee!!..kita gurau saja...btw,senyum lah selalu

      Padam
  6. Aduuuhhh adik kakak ni buat kakak shock tau!!
    Dah lah kakak ni baru nasihat staff kakak yg kena denggi suruh minum 100 plus banyak-banyak.. tak apa kakak terkena kali ini hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kihkihkih...sekali sekala kak, nak buat hiburan saja ni..

      Padam
  7. erks..excited gila niesa baca sbb nak tau kenapa diharamkan..hahaha..adeh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nasib baik lerr kita duk jauh-jauh, kan..kalo tak ada yang kena baling guna mangkuk..adehhh!!..hahaaa!!!

      Padam
  8. hi singgah petang
    thanks sudi follow anum
    anum singgah n follow back
    keep in touch

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal, ur welcome, Anum.. :)

      Padam
  9. hahaha, terkejut saya tadi sebab baru jer minum 100 plus semalam

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi...kita gurau saja gitu,ya..

      Padam
  10. Aduh.. sue bee.. teganya engkau!!!!



    BalasPadam
    Balasan
    1. sampai hati,kann...dushh!!..hahaa!!!

      Padam
  11. ammvoiii., wak pon tertipuu jugakk.,uHUuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebagai hiburan, wak..jgn ambil hati, tau..hihi

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih