Cookies for the kids



Salam sejahtera..Terima kasih sebab sudi bertandang..Sue Bee mencuri masa sikit blogwalking dalam seminggu lepas.  Sue Bee terperuk kat dapur, memenuhi  tempahan cookies dari seorang teman.  Cookies ni untuk bebudak, katanya..anak ketiga beliau sambut birthday kat taska so birthday boy boleh bawa sesuatu untuk diberikan kepada kawan-kawan kat taska..so sweet..
kids

Cookies yang Sue Bee buat ni sama seperti Pine Tree Cookies  tahun lepas. Kali ni tema nya mestilah bebudak,kan..Lega rasa hati bila teman ni kata, anaknya suka dengan cookies kali ni..Tempahan cookies ni jauh datangnya dari Miri dan telah sampai (mungkin dah habis..) dengan selamatnya tanpa ada sebarang kerosakan..
Hasil keras tangan dan dari perahan otak berkarat ..lama dah tak pegang piping bag, nak ooiii!!.. Nasib baik ada idea datang mencurah-curah (ya lah sangat2)..hahaaa!!..
Siap packing, seal elok-elok, letak riben kalerful..sayangnya kena makan jugak kau akhirnya..Sekian.


24 ulasan:

  1. Adeh hilang lak komen td...
    cutenya goodies ni...sayang nk makan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sayang2 dimakan simpan lam pewut kan PG..

      Padam
  2. kiut miut sumernya..bebudak suka la dapat ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq,Zee..bebudak mmg suka benda kaler2 cam ni,kan

      Padam
  3. bkn budak jak suka tok..wanita2 mcm kmk org pun jatuh cinta tgk kecomelan biskut ya..heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. wanita2 n mak budak dak mek orang..kihkih..kan Niesa..

      Padam
  4. Kalau colourfull budak2 memang suka sue bee... akak pun tengok suka.. cantik mainan warna tu ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu CH..SB pon suka sebenarnya cookies yang kalerful cam ni..meriah je rasa

      Padam
  5. Biskut yang kalerful...budak2 memang suka ni kan

    BalasPadam
  6. dapp nyaaa..
    bukan je budak2 suka, mak budak pun suka ni.
    hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mak budak aka SB sendiri..hahaaa!!

      Padam
  7. tengok je lah..Sue wat jamu mata..
    nak cuba. belum ada kerajinan lagi..hi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi PB..tak pa tu..lambat laun akan dtg jugak angin R pada mu..hehe

      Padam
  8. Cantik mestilah budak-budak suka SB.
    Kalau anak kakak dulu bila dpt macam ini dia bawa balik tunjuk kakak dulu baru dia makan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. budak2 kan kak..mmg gitu.Seronok jugak sbb teman SB cakap,anak dia suka2 sgt dengan cookies ni :)

      Padam
  9. Tiapkali SB letak gambar cookies ni rasa teringin sangat nak buat... Cantik sangat! Haii.. bilalah ada kerajinan nak buat ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pa Kina..sikit2 nnt tu ada lah angin R tu jenguk..caya la..

      Padam
  10. wou comel2 belaka... kalau anak2 dapat memang gembira lerkan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalerful mmg bebudak suka..seronok lagi la org yang buat nya..

      Padam
  11. cantik...sayangnya nak makan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi Mama Amir, apkata kita simpan lam showcase buat hiasan?..ok dak?..hihi

      Padam
  12. Balasan
    1. Holla..gitu la seadanya.ehem..hihi

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih