Gangguan Iklan

Okey!!!...foooiiinne..."sukanya" Sue Bee kalo blogwalking jumpa benda bertempek camni, tau!!..SUUKKAAA sangat-sangat..hishhh!!..Best tau, dapat baca resepi dengan jelas dan terang tanpa sebarang gangguan..eeeeeeiii!!..Potong mood rajin Sue Bee pagi-pagi ni..
Amacammm??..best tak baca resepinya tu..kannn ada iklan join sekali lam resepi..hehehee..(mood ke laut la kalo semua blog ada cam ni,kan..)

30 ulasan:

  1. memang tak suka kalau ada macam ni, mengganggu pembacaan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg agak mengganggu..dah minimize pon masih jugak tak leh nak baca n3 tu :(

      Padam
  2. Betul.... terus tutup klu ada blog camni. Yalah mcm mn nak baca camtu kan..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. buatkan SB tak semangat nak baca resepi nya tu..huhuhu

      Padam
  3. haah..rajin jugak singgah blog yg iklan cenggini..mmg mengganggu jugak lahh.....kadang2 tu....macam berat sikit kann..

    BalasPadam
    Balasan
    1. elo MI..tersinggah blogwalking katanya..tup2 kna blog camni..hhrrmmm..

      Padam
  4. oooo iklan camtok...nang potong stim SB..senang cita, 'X' kan terus heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. aok eh Sofia..bha camney gik,cabut jak dari sia

      Padam
  5. kan kak.. saya geram gakkk kalo jmpa yg jenis nii

    BalasPadam
    Balasan
    1. kannn..tak boleh ke iklan tu simpan elok2 kat tepi tu..tanpa mengganggu bacaan entry..hhrrmmm

      Padam
  6. Betul tu Sue Bee... potong mood nak membaca je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak tidak kena batalkan niat baca entry tu..

      Padam
  7. Memang ada yg begitu N3 tertutup iklan nak buat macam mana..
    Tuan punya blog sebenarnya tahu ke tak eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. entah lah, Kak..nak letak komen pon,iklan tu ikut sama ke bawah kalau scroll down..aiiyaa..

      Padam
  8. Assalamualaikum kak, biasanya iklan ni mengacau dekat blog2 berita kan. hehe sheila pun SUKA sangat baca sambil diganggu iklan kat post tu. hahahaha singgah menabung infiniti sini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,dik..kekadang kita nak betul2 info dari blog berita cam ni, rasa SUKA GERAM ada,kan..nnt akak dtg top up, ya. :)

      Padam
  9. Kalau dekat fesbuk...kena tekan LIKE dulu baru boleh baca...kena klik iklan dulu kot...br boleh baca..kalau saya...kasi X (pangkah) terus la blog tu haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. byk fanpage FB yg camtu PG..tak syiok dibuatnya..cam kena paksa je nge like atau klik iklan..ada jugak blog yang kita kena like dulu baru dpt baca atau terpaksa tunggu 400seconds sebelum kita dpt masuk blog dia..

      Padam
  10. agak kemeluatan bila tetiba muncul iklan mcm tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. SB nak tgk resepinya pon tak boleh..huhu..

      Padam
  11. langsung hilang mood..gangguan minda iklan2 mcmtu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. agak mengganggu jugak lah iklan yang sebegini,kan..

      Padam
  12. kadang2 sebab iklan tetiba muncul tu la terus close :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. gitu jugak lah hal nya dengan SB..potong mood saja

      Padam
  13. iklan apa tu Sue Bee? dia masuk dalam blog Sue Bee ke? malas betul la saya nak layan iklan yang suka promote itu ini...macam juga kita menonton TV...tengah syok tengok drama tetiba je ada iklan...mesti jadi geramkan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya iklah nuffy tu..SB yg BW dari blog kengkawan lain..sbb tgk entry nya tu gambar cupcakesRV nampak btl2 sedap..bila masuk je..hahhh tu dia..iklan masuk lam resepi pulak dah jadinya..sgt lah 'terharu' SB dibuatnya..sobsobsob!!

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih