Kek Pilih Kasih

kek raya
Salam sejahtera dihujung minggu. Lagi tempahan kek pilih kasih dari teman Sue Bee.. Terima kasih banyak-banyak..lenkali order lagi ya, awak. Murah rezeki bulan ni. :).  Kek pilih kasih ni tak boleh potong yekkk..sori maaa..  Untuk resepinya, Sue Bee cedok dari Hasue , tq very much yerrr.. Boleh la jenguk kejap kat situ dan ambik resepinya..Minggu depan bermula cuti sekolah, maka dengan rasminya..riuh rendah rumah Sue Bee dari pagi sampai ke malam..best tau!!...sambil pihit dahi . Sekian.

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. hi NN..salam kenal..kek klasik Sarawak ni mmg sedap..

      Padam
  2. Pilih kasih? Hurm..hurm...

    Mcm rasa nak merasa gak hehehhe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jum buat sebijik..menjadik nanti boleh la share kat blog NA

      Padam
  3. Aduhhh, kek pilih kasihla.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. bisa berbisa tak nama kek tu..hihii..sedap wehhh

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih