Pemandangan biasa bila di hujung minggu

sunset kat pantai..tenang
haha!!Ni la pemandangan indah yang dimaksudkan..


Tajuk entri kemain sampai ke langit..pemandangan indah ni biasa berlaku bila tiba hujung minggu iaitu Jumaat, Sabtu dan Ahad. Itu lah realitinya..Macam saham la pulak ya, dah tinggi la sangat-sangat ke langit, pastu menjunam macam jatuh dari bangunan bertingkek-tingkek. Begitulah kejadiannya kalau berblogging.  Hujung minggu penuh dengan aktiviti merehatkan dapur , netbook tak sentuh..gini lah jawabnya..hehehee!!!..

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. entry simple untuk hari ini, anum

      Padam
  2. Macam harga saham naik tu Sue Bee bila dihujung minggu... mesti ramai yg search cari resepi masakan yg mudah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..tau tak pa CH..hujung minggu bw pon guna henpong saja :)

      Padam
  3. sunset tu memang indah, dan pemandangan hujung minggu yang bawah tu memang betul SB...

    BalasPadam
    Balasan
    1. graf FW cam tu jugak ke?..blogger rehat hujung minggu jugak,kan

      Padam
  4. betul,biasanya ahad mmg sunyi je la statistik ya, org banyak gi outing daripada ngadap internet je

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan, Imie..mmg betul.lain la kalo keja harian 7 hari tu mmg mengadap internet

      Padam
  5. Biasalah...ramai yang macam tu,,,blog pun nak outing jugak hujung minggu... hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog outing ikut admin sama..kan kak..

      Padam
  6. Sama le blog OKje SB.....kita tak BW mereka pun idak le gamaknya hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. agaknya kan, semua blogger ke ada situasi sama cam ni??..

      Padam
  7. menarik tertarikkan... cam gunung kinabalujer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaa!!..jatuh merudum ke bawah..hadoi!!..

      Padam
  8. boleh naikkan balik...small problem je ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kna merajinkan diri bw hujung minggu ni.

      Padam
  9. Biasalah hujung minggu aktiviti bersama family... blog sesekali ja buka...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu Atie..kita kasi rehat sama itu blog dulu..

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih