Tempahan Chocolate Vanilla Cupcakes



kek cawan coklat

Salam sejahtera semua.. Entry lepas, ada jugak kaitan dengan tempahan Chocolate Vanila Cupcakes ni.. Teman yang sama buat tempahan.  Terima kasih banyak-banyak,ya..Lepas ni boleh repeat order lagi.  Bila tengok dah letak topping bagai, siap letak dalam bekas khas..comey pulak rupa cupcakes ni.. kompom la bebudak suka makan.. Sue Bee tak letak topping cream, dikhuatiri nanti mencair la pulak dalam perjalanan..kan parah lagi..hahaa!!.. Sue Bee bubuh cooking chocolate dicampur dengan sedikit shortening.. dapppnyaa..!!..

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. hi Ros..salam kenal jugak untuk awak..masak apa hari ni?

      Padam
  2. ni anak-anak seminit je licin SB..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaa!!..betul tu imie..tak leh nak disangkal lagi kebenarannya tu..

      Padam
  3. ohhhh sedap-sedap...topping ya dicampur dgn shortening saknya sik cepat cair ka SB?

    BalasPadam
    Balasan
    1. aok eh..sik perlu byk engkah..setengah cawan melted choc tambah sesudu mkn shortening

      Padam
  4. wahhh.... tukar template dah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tukar?..hrrmm..ZA salah tengok,kot..font header saja yg tukar, lain takdooo..hehee

      Padam
  5. Balasan
    1. salam MD..hihii..power foto cupcakes ni,boleh buat MD lapar

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih