Ais krim goreng

cam sedap, cam sedappp lah jugak
Ya ampun..ais krim goreng?..biar betul?..tak cair ke kalo masuk lam kuali pepanas siap ada minyak lagi tu..ni nak share sikit tips aiskrim goreng dari Dato Fazley .. betul ke?.. Sue Bee lum penah cuba lagi. Ntah jadi ke tidak ye dakkk..

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. hi Anum..so far SB belum cuba lagi

      Padam
  2. aiskrim goreng memang hot and trendy sekarang...blogger sally samsaiman pandai buat aiskrim goreng...he he he... iolss tak cuba lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye ke FW?..hhrmm..SB ketinggalan zaman lorrh kalo cam ni..kihkih!!..

      Padam
  3. ais cream goreng memang sedap...kena makan cepat2 lepas goreng sebab cair kena panas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak hangus ke lidah nanti?..ye kan pas kluar dari kuali terus kna makan..tapi kalau dah cair tentu tak sedap gamaknya..

      Padam
  4. Kakak buat yg masuk dlam roti tu adalah SB. Guna roti gardenia biasa dah tu letak aiskrim dalamnya. Takup satu lagi kat atas. Guna gelas takup keduanya dan kalau goreng celup pada telur dan serbuk roti memang boleh tapi kalau direct aiskrim salut dgn serbuk mcam gambar tu tak pernah buat lagilah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. whoaaa!!..tq atas tips nya kak zakie..seronoknya..nak cuba buat lepas ni :)

      Padam
  5. selalu gak makan yg frozen tu, belum pernah buat sendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi IF..lagikan frozen pong SB tak penah makan..hihihii..

      Padam
  6. sedappp SB. tapi lepas goreng kena terus serve. baru syokk makan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ke FMF?..yang frozen punya tu okey ke?

      Padam
  7. saya pun tak pernah rasa Ais Krim goreng ni. Ada juga tengok resepi kat blog2..diaorang gunakan roti sandwich dan ais krim je.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih