Cheese Omelette

telur dadar
Selamat pagi.. Pagi ni tadi Sue Bee buat sarapan cheese omelette untuk anak2 sebelum dorang gi sekolah.  Sebenarnya double cheese tu, inti nya Sue Bee letak cheese keping Bega, lipat pastu tabur lagi dengan serbuk cheese yang di beli tempohari.  Sedapp woo..suka tengok dan dengar anak2 cakap 'sedap,mama'..sejuk rasa hati di pagi ni..Ada jugak resepi mushroom omelette yanag pernah Sue Bee buat sebelum ni..

22 ulasan:

  1. sedapnya bercheese pagi hari...makin naik la lemak kat badan saya kalau bercheese macam ni selalu Sue Bee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi DP..tau tak pa..pasni SB kena senam berjam-jam buang lemak..

      Padam
  2. Balasan
    1. Helo Anum, sungguh la sedap kejadiannya tu..hahaa..

      Padam
  3. Oh... sedapnya SB. Kalau makan dgn roti pun sedap sebab ada cheese di dalamnya. Kakak tak pernah lagi beli serbuk cheese macam N3 lepas yg SB tunjuk tu. Nak carilah juga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kak Zakie. Sb pon baru je masuk bab berkenalan dengan serbuk cheese ni..kalo kat Semenanjung, SB dapati harga nya jauh lebih murah dari kat Sarawak..

      Padam
  4. seronoknya,...breakfast mewah pagi ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi FMF..ahaaa mewah la sangat2..telur goreng je tu..hehehee!!..

      Padam
  5. sedapnya sue bee... ada rasa lemak2 la skit kan..
    pernah buat tapi sekali letak roti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ZS bubuh kat roti kosong ke?..nak gak cuba pas ni..tq :)

      Padam
  6. seapnya!! sy ni hantu cheese...

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome to the club, MRC.. :)

      Padam
  7. Balasan
    1. hi NN..of course sedappp..(tapi mahal) serbuk ni..hhrrmmm..

      Padam
  8. alamak memang sedapni .. anak2 tentulah suka .. yummmy...

    BalasPadam
    Balasan
    1. helo CZ..meh try wat sebijik..gerenti tak cukup..

      Padam
  9. simple n sedap
    mcm ni nureen pon suka hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bekfas simple cam ni senang nak buat..tabur-tabur saja selepas digoreng..mmg sedap

      Padam
  10. ringkas dan mengenyangkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi D.. mmg betul tu. kejap sja masak dah boleh makan

      Padam
  11. Simple... mo makan pun berselera ni sue... suka lah pae klu dpt makan ni..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kannn, Atie. bab bekfas yang simple cam ni la senang lagi keja

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih