Kek Lapis

Salam sejahtera..masa entry tangan separuh masak , Sue Bee menyediakan kek lapis bagi memenuhi tempahan dari seorang teman dari Miri.  Bulan ni memang murah rezeki..iyo lah tuuu..cik nuffy tak kasi CPUV kat blog kita, nak buat cam mana lah kan. Majuk lah tu..kuikuikuii!!.. Kek Lapis Alwani dan Kek Lapis India ni dah pon mendarat dengan selamat nya di Miri.  Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menempah..Muahhh!!..
Kek Lapis Alwani
Untuk resepi kek lapis ni, Sue Bee lebih suka minta resepi dari Dapurku SaYang .Terimakasih banyak-banyak sebab sudi berkongsi resepi serta tips yang amat berguna dalam menghasilkan kek lapis yang sungguh sedap.
Kek Lapis India
Untuk sesiapa yang nak buat tempahan kek lapis untuk perayaan Gawai, boleh lah hubungi Sue Bee (0198760965) ..tapi dalam Sarawak saja, ya.. :) . Sekian

20 ulasan:

  1. uwaaa... dalam Sarawak aja boleh.... lain2 negeri ndak boleh kah Sue... sedap tok tgk kek lapis tu....:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alolo..kalo anta gi seberang laut nnt ka sampai ke idaknya?..hihi

      Padam
  2. Balasan
    1. sedap sebab sukatan gula nya dikurangkan..

      Padam
  3. rajinnya buat.. mesti sedap ni.. selalu kalau nak makan, kirim dengan kawan je kalau dia balik sarawak. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. haruslah rajin melapis sbb SB sendiri pon suka makan kek lapis..

      Padam
  4. kek lapis!time raya jak ada kerajinan nk molah..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bau lemak se rumah leh cium..nyaman bha

      Padam
  5. wah..pandainya SB buat kek lapis..semoga bisnes sukses ya SB

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih banyak2 PG.. bisnes dah masuk 4 tahun dah ni..yihaa!

      Padam
  6. luar Sarawak tak boleh yea sue bee...sedap nampak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. gitu lah..kita amik yg dekat2 saja.tempoh menghantar kekadang tak sampai 2 hari

      Padam
  7. sue bee memang minat masak kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul PG..ofis SB kat dapur..hihii

      Padam
  8. Balasan
    1. hi Alia..resepi nya boleh amik kat blog dayangjack.kredit kat dia,mmg sedap,tau

      Padam
  9. wahhhh... sedap ni... sampai ke johor baunya... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaa..power tak bau kek lapis ni,ML..??

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih