Kembali berasap

Salam sejahtera!!..dapur kini berasap sebab daku dah habis bercuti..sejak hari jumaat hingga ahad, blog resepi masakan mudah tak da entry masak2..daku gi cuti..Cuti jalan-jalan cari makan kat... PENANG...yeeayyyy!!..
Orang-orang Penang semua ramah2 dan baik-baik belaka. Nak kata banyak ole2 tu takda la tapikan Sue Bee berjaya beli Cheese Powder lagiii..huehuehuee!!..Nak tau, Sue Bee awal lagi contact Pn Hidayah, mintak dia bekalkan 2kg of cheese powder..lalalaaa..seronok sangat jumpa Pn Hidayah..tq awak,pas ni gerenti daku order lagi cheese powder dari awak..entry lepas ni, daku kongsi apa yang di buat masa bercuti kat Penang..

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Mmg sedap.dah sekali mkn,tak cukup..hehe

      Padam
  2. pergi penang pekena nasi kandar lah nie~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaa..selain nasi kandar,..byk betul pilihan makanannya..yummy

      Padam
  3. seronoknya SB pergi jalan2 penang...

    BalasPadam
  4. Seronok la Sue Bee dapat berHOLIDAY.....Cuti-cuti Malaysia la katakan..Selamat bercuti Sue Bee.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi DP..cuti sakan dah habis..tu dapur berasap balik..hihi

      Padam
  5. bestla sekali sekala holiday :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu RR..sambil2 kempiskan wallet..

      Padam
  6. Balasan
    1. Tak singgah..KL tu dlm list untuk tahun depan..mmg gak pasang niat jenguk klcc bagai..

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih