Serbuk Cheese

Selamat pagi..dah sarapan ke belum?? Entry ringkas pagi ni, nak tayang serbuk cheese yang Sue Bee beli dari sorang kenalan..Masih terfikir apa yang Sue Bee nak buat dengan serbuk cheese ni..Sepaket 200gm harganya RM25 hengget. First time daku beli..dah beli pong tak tau apa nak buat..hahahaa..apalakauuu!!..

19 ulasan:

  1. Balasan
    1. good morning, Anum..sihat pagi ni?..harap sihat walafiat ya..

      Padam
  2. cheesecake 1 ples..hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi SM.. resepi cheesecake nya mana ya?..hahahaaa!!..buntu kepala akak ni, tau..

      Padam
  3. kalau buat makaroni bakar letak cheese, ok juga. Selalu saya guna cream cheese dan mozarela cheese..kalau yang serbuk ni tak pernah pulak menggunakannya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi DP..tgh menggoggle resepi bagai la ni..ntah mana satu yg best untuk dicuba

      Padam
  4. Buat roti pizza pun okey jugak SB..lasagna pun menarik gak hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih atas cadangan nya..roti piza okey kot..sebelum ni SB penah buat pizza, tapi SB letak chiz keping tu saja..

      Padam
  5. SB kalau tak takmo meh pos kat kita.. sgt best ni..macam2 boleh buat kann

    BalasPadam
    Balasan
    1. hamboii IF..hahahaaa..buat satu resepi contoh pastu hantar kat SB,okey dak?..

      Padam
  6. wa. ni kalau PG ada dapur sendiri, memang sure resepi sue bee kat sini agak PG rujuk ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq PG..tak perlu dapur moden segala atau besar gedabak tuk menghasilkan masakan yang sedap..resepi kita biasa2 saja gitu..

      Padam
  7. Memang favourite saya ni SB. Buat makan dgn fries / cendawan goreng..

    BalasPadam
    Balasan
    1. serbuk ni kuat jugak rasa cheese nya..tapi mmg sedap wooo...

      Padam
  8. Buat le cheezy wedges...mmg mahalkan harga dia....

    BalasPadam
    Balasan
    1. dalam perancangan nak buat cheezy wedges..tak jugak kejut beruk daku dgn harga sbb mmg dah agak kan benda cheesy meezy ni..

      Padam
  9. https://m.facebook.com/richcouplebiz83

    BalasPadam
  10. Hi sis.... mahalnye cheese powder 200g tuh. Sis boleh ke page sy.. sy menjual cheese powder. Harga kami sama 1 malaysia.
    Atau sis boleh whatapps sy 0197319184.Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg mahal tapi sekarang SB dah jumpa sumber murah lagi berkualiti :)

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih