Minions Cookies

Salam sejahtera blogger sekalian alam.  Rehat kejap dari entry kek.. Ni semalam dapat tempahan dari sorang kawan, nak kita buat minions cookies sempena hari jadi anak sedara dia.  Untuk bebudak,kan, so daku buat minions cookies ni. Terima kasih banyak,awak. 
cookies cutter,round shape cookies
Ketuhar daku rehat sehari dua saja..esok lusa kena kerja lagi,wokey..cian kat dia. Minions sekalian, duduk diam-diam lam plastik tu, ya..nanti petang tuan ko datang amik..hihiii...
biskut
Untuk resepi royal aising, anda boleh rujuk dengan cik ahkak Martha Stewart..

4 ulasan:

  1. comelnye minions cookiessssss..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. SB tengok pon sayang rasa nak makan..

      Padam
  2. Post yang menarik. Terima kasih kongsi. Jangan lupa singgah artikel terbaru saya 4 Langkah mudah untuk 1 juta backlinks Tingkatkan dan gandakan traffic di blog anda

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih