Vanilla Cupcakes dengan fondant

fondant recipe
Salam sejahtera blogger dan pembaca sekalian alam.  Belum habis lagi cerita vanilla cupcakes..Entry sebelum ni, daku solek vanilla cupcakes dengan frosting buttercream, main sapu je ye dik.. Kali ni vanilla cupcakes ni daku salut la pulak dengan fondant..sikda keja lain gik kah ?..Mohon jangan terasa.  Saja nak bagi idea..
Hasil keras tangan Sue Bee..nak senang cerita, fondant ni, daku main terap guna fondant cutter..tu saja.  Bekas paper cup tu, Sue Bee buka dan balut seluruh  alam vanilla cupcakes tu dengan fondant..puas hati daku..hihii!!.. Untuk resepi fondant, TENGOK SINI.. Resepinya kamek amik dari website omputeh, so sik berapa gilak kamek nak menaip sitok..hahaa!!.. Sekian.


6 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih