Blogwalking yang terbantut

Terbantut bukan kerana kurang zat makanan.  Punya bersemangat kental meredah line tenet yang menciput tapi niat berbantut dan paling tak syookkkaaa benda alah macam ni timbul.. Bukan nak menyalahkan sesiapa sebenarnya tapi mungkin admin blog ni tak nak orang yang tak berkaitan seperti daku ni, masuk blog dan baca apa yang tak patut..sedey??..hhrrmmm tak da la..Follow?..malas, buat apa?..bukannya boleh masuk ponnggg!!..Tak pa, banyak lagi blog yang  boleh daku follow.  Sekian

12 ulasan:

  1. takpela...banyak lagi blog bole redah...harap tak putus asa yer...^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. yupp MA ..kembali semangat ni..hihii

      Padam
  2. xpayah pening2...enter saja blog yg kita selesa n admin blog menanti kehadiran kita...dgn gembira...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan PI ..pening lalat je sbb tunggu line tenet yg tenat ni

      Padam
  3. Jangan sedihlah SB....daku pun pernah kena jugak cenggitu...tapi biasalah dakuuuu, OK jer hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaaa..kann..wat pa nak sedey2..bertimbun lagi blog lain

      Padam
  4. Balasan
    1. ye kan Ros..daku sabar dengan line tenet je..lenlain tu tak da apa sebenarnya..hihi

      Padam
  5. Mungkin blog tu sedang "dibaiki"... saya pun rajin juga kena gitu... tapi kadang2 lain hari saya try masuk semula dah ok... dah open to public.. atau... mungkin juga penulis blog tu mahukan privacy... heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin laa..hehee..admin je yang tau

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih