Kek Hiasan Fondant

Salam sejahtera.  Agak bersawang jugak la blog daku ni semenjak dua tiga minggu.  Jujur, daku memang agak sibuk kebelakangan ni. Sikit je lagi nak jadi sotong kurita..itu pun tak cukup tangan..hahaaa!!..
flowery cake,how to make fondant
Gambar dan entry tertunggak.  Tapi tak mengapa lahh.. Ni daku buat bagi memenuhi tempahan seorang kawan, katanya nak buat hadiah untuk rakan sekerja yang akan melangsungkan perkahwinan.  Terima kasih, awak.  Kek bersalut fondant ni perisa butterscotch dan semua hiasan luaran tu adalah dari marshmallow fondant.  Feedback dari rakannya tu sungguh menyeronokkan hati daku.  Yang penting bakal pengantin haruslah gumbira-gumbira giteww..

6 ulasan:

  1. Nasib ndak jadi sotong Kurita benaran Sue.. haha... sawang byk...hihi
    bila customer puas hati tu yg paling best...suka.. cantik kek tok sue..rasa pun mesti sodap...

    BalasPadam
    Balasan
    1. geney ndak ka mun bna jadi sotong kurita tok, Atie..scary aaa..hahaa

      Padam
  2. SB memang berbakat itu yg kawan pun asyik nak menempah aje
    Kalau kakak dekat pun kakak nak juga. Cantiklah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, Kak Zakie..itu tandanya ada rasa percaya kwn-kwn kat kita,kan

      Padam
  3. Chomelnya SB, ni time create fondant dah macam main playdoh kan,anak anak IF pun suka nyibuk2 time deco kek fondant

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu IF..mmg seronok jugak la time SB main fondant ni..hihii..rasa comel la pulak..

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih