Susahnya nak bagi anak makan!!..

Salam sejahtera para blogger dan pembaca sekalian alam.  Kemain kebabom lagi tajuk entry ni,ya.  Makan?..memang anak sekarang boleh dikategorikan sebagai cukup makan..ada la pulak yang terlebih makan.  Masalahnya..anak-anak ni kekadang alahaii, bingung cukup segala rasa mama sebab agak susah nak bagi anak makan..bukan sebab tak makanan.  Ni nak kongsi idea ntah apa-apa .. mungkin berkesan pada anak anda..mana tahu..Jujur ya..semua ni bukan daku yang buat..hehehee!!..
http://suebee.sharethisstory.net/my-560284-5712
Comelnya..agaknya berapa jam baru nak habis hias?

woowoottt..kreatif..roti burger jadi burung antooo..hihi
alolooo..nasik rupanya..
http://suebee.sharethisstory.net/my-560284-5712
Batman in da house..hhiiyyaakkk!!!

21 ulasan:

  1. Mak plak syg nk bg anak mkn bila mcm ni punyer cute...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan Amanda..sesilap mak la buat lagi satu khas untuk sendiri makan..

      Padam
  2. Balasan
    1. Hi, Anum..cam ni la kalau ada anak2 kecik..hhrrmmm..

      Padam
  3. kreatif memang kreatif dah tapi masa buang banyak ni nak hias..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Zee..kan nak hias pon dah sekian masa di ambil..belum lagi masa makan tu...mau tidaknya seharian..

      Padam
  4. Kang tak mau makan jugak .......sebab cantik sangat hehe
    Jenuh nak nyiapkan ni ....nak deko satu hal

    BalasPadam
    Balasan
    1. syg la pulak nak telan,OKje..eh..simpan lam showcase je senang..hihi

      Padam
  5. Kategori anak susah makan ni memang kena pada si tumpis ni Sue.. pening kepala mak ni hah, mau bagi makan apa.. semua tak mau... aduhhh...
    kalau buat mcm ni mo 3jam baru habis hias tok.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi Atie..Tumpis tu lebih kurang sebaya dgn anak SB..mmg payah bab makan,cerewet mengalahkan mak. Nak hias bagai cam ni, agak keras gak tangan ni

      Padam
  6. Balasan
    1. Hi,Paridah..betul tu..lagi satu masa yg diambil untuk hias bagai ni..

      Padam
  7. Dah cantik macam ni sayang pula nak makan.

    Nway, saya tagged Sue Bee :)
    Liebster Award #1 Tagged by Zack

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan FMF..tq sbb tagged saya..nnt gi jenguk,k

      Padam
  8. kalau saya hias makanan macam ni ...ntah berapa jam nak siap hias..tak sempat hias, anak-anak dah tidur la jawabnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu DP..rasanya SB pon tak da masa byk nak hias2 ni

      Padam
  9. http://madey09.blogspot.com/ asalamualaikum..blog ni saya tempek ke blog pesona hari tu. Rasanya nak tempek ke blog baru Etuza pula lagi. Kreatif ya...

    BalasPadam
  10. http://madey09.blogspot.com/ harap happy ya kerana blog ni terpilih secara randdum untuk saya promot ke blg saya...jenguk lah blog buruk saya ya....

    BalasPadam
  11. salam singgah. kalau saya buat ni, confirm tak bagi dah untuk anak2. saya sendiri yg telan. hehheheehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaa..tau tak pa Umi Nazrah.maknya tumpang sesudu

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih