Kek Lapis Dayang Salhah

Salam sejahtera..aktiviti masa cuti sekolah ni, kita gi ke tempat jual Kek lapis Sarawak paling famous iaitu Kek Lapis Dayang Salhah di Kampung Boyan. First time daku ke sini walau dah bertahun menetap kat Kuching..huehuehee..Pekerjanya sangat peramah, ditambah lagi sample kek lapis dari segala jenis tersedia untuk dicuba. Daku??..hapalagi..jum serang!!..mau tidaknya semua sample dicuba..eheemmm!!.. Ni sebahagian dari foto yang daku ambil. Lepas ni share dalam next entry pula..Sekian

8 ulasan:

  1. Wah, saya yang tengok ni pun dah rambang mata!
    Suka kek lapis Dayang Salhah. Memang sedap :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. trademark negeri Sarawak dah tu, FMF..meriah dengan kek lapisnya

      Padam
  2. aduh banyakk nya koleksi kek lapis ni, akak kalau kesini mesti pejam mata je ambik haha dah lah cantik semua nya, rasa nya pun pasti sedap jugak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang betul apa kak Noor cakap..murah, sedap lagi..banyak pilihan!!

      Padam
  3. Balasan
    1. Betul tu Kopi..tapi dah ditakdirkan untuk dimakan,nak wat camana kan..

      Padam
  4. Assalamualaikum wrt wbt,

    Pertama sekali, ingin kami memohon maaf kerana meninggalkan komen ini di blog anda dan tindakan ini boleh disalah anggap seolah-olah seperti spam dan kurang professional. Tujuan komen ini adalah untuk menyebarkan berita baik tentang pelancaran laman web Letsmasak.com.

    Letsmasak.com merupakan sebuah laman web resipi yang mempunyai pelbagai fungsi media sosial yang menarik. Melalui Letsmasak.com , komuniti pengguna dapat memanfaatkannya sebagai sebuah platform untuk berkongsi resipi, ilmu dan tip-tip masakan agar dapat dimanfaatkan oleh semua. Dengan design yang kemas, mesra pengguna, serta komuniti yang interaktif dan proaktif, Letsmasak.com sudah pastinya sangat selesa digunakan oleh para pengguna sebagai personal-recipes-composer. Dengan rendah hati kami ingin menjemput anda untuk bersama menyertai komuniti kami dalam menyumbangkan ilmu melalui platform Letsmasak.com.

    Untuk mendaftar, anda boleh berbuat sedimikian melalui url tersebut:
    http://letsmasak.com/register

    Oleh kerana masih tidak ramai yang tahu tentang kewujudan Letsmasak.com ini, maka kami ingin memohon jasa baik anda sekiranya sudi untuk menulis entry review tentang Letsmasak.com di blog ini. Kami amatlah menghargainya.

    Kami memohon maaf sekali lagi atas tindakan ini. Kami amat berharap agar komuniti Letsmasak.com akan berkembang justeru dapat dimanfaatkan oleh semua.


    Ikhlas daripada,
    Letsmasak.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terimakasih ya admin letsmasak.nnt SB jenguk web awak..

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih