Kek lapis Dayang Salhah..lagi

Salam sejahtera. Kembali bersiaran bersama entry seterusnya dalam tajuk yang sama seperti sebelumnya..Kek Lapis Dayang Salhah Kpg Boyan.. Sue Bee nak share gambar kek lapis yang sangat famous ni. Bukan selalu ada kesempatan untuk pergi ke kedai Kek Dayang Salhah ni, dik.. Kita tengok kemeriahan warna warni kek lapis tu kat sini. Sekian.

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tau takpa FW..boleh order online tu dan dijamin mmg halal

      Padam
  2. Cantik.. Su Bee.. pastu nampak sedap.. rasa nak ambil jer satu potong tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Paling meninggalkan kesan..kek tiga serangkai dan kek belacan..waduhh..cukup sedap

      Padam
  3. Rambang mata memilih ni ... semua pun nampak sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, MK..sangat byk pilihan dan semua nampak cantik sedap belaka

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih