Cash On Delivery

Salam sejahtera. Tetiba tajuk entry guna bahasa omputeh..hahaa!!.."malam ari" kata orang Sarawak. Istilah cash on delivery ni agak glamour jugak rupanya. Ni haa..yang daku hantar tempahan kuih kat member..no cash on delivery..hahahaaa!!lawak ko. Ni kes bukannya apa pong..ye laa..member pon kena gak tunggu GM sign petty cash untuk bayar tempahan ni. Sebab ni special case, okeyy tak pa, daku tunggu je la..sebab daku ni mmg jenis yang amat memahami situasi. Alolooo..dulu pong time daku berkarier macam member, part tunggu GM sign petty cash ni, alahaiii..dah tak payah nak cakap..by the way, thanks a lot, yerrr.. order lagi ekk..sekian.

6 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih