Entry bunga dan Hari Ibu

Salam Sabtu. Entry skema hari ini, cuci mata dengan bunga bunga yang ada kat luar rumah daku. Walaupon tak setanding dengan halaman rumah mereka yang memang gemarkan bunga..kembang mekar sana sini..hehee!. Daku punya setakat dua tiga kuntum dah kira OKEY apa.. Hujung minggu ni anda jenjalan ke mana? Ye laa kan Hari Ibu esok aka befday daku jugak..ahakksss!!.. Tambah satu angka lagi ye, mak!. Untuk para ibu-ibu..SELAMAT HARI IBU SEMUA.. sekian.

14 ulasan:

  1. cantik :-)) ..selamat hari ibu

    BalasPadam
  2. banyaknya bunga2 cantik...selamat hari ibu sue..

    BalasPadam
  3. saya pon suka tanam bunga tapi hanya sedikit je pokoknye...hehehe...jadi la buat pandang2.... saya dah follow menjadi ahli ke 556 =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq,Mal. Nnt SB jenguk n follow blog,k. Bila tgk bunga ni mmg sejuk bijik mata

      Padam
  4. hari-hari pun hari Ibu kan Sue sbb hari2 pun memasak je kan kita ni, btw bunga yg cantik tu, dulu ada kat umah akak skrg dah ko semua bunga tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hati Ibu, kak Noor. Esok nak gak jadi Queen of the day..tak masak sehari..hihi..

      Padam
  5. Balasan
    1. Tq,KR..selamat hari ibu jugak utk awak :-)

      Padam
  6. cantik2 bunga kitak sue..tumbuh subur juga ya..
    selamat hari Ibu..& happy birthday to you ... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq,Atie. Selamat hari ibu utk kitak juak..kelak kmk bejarah ke blog ktk,k

      Padam
  7. Blom terlewat lg rasanya...selamat hari ibu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq SA. selamat hari Ibu jugak untuk awak

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih