Kek Hari Guru untuk dotdotdot..

Salam sejahtera. Belum pun habis sambutan sempena Hari Guru kat Malaysia ni,kan. Memang meriah apalagi bila sambutan tu buat kat rumah..ehh?..hahaa!!..Ni Cheese cake di buat khas untuk hubby daku. Memang syiok la nak decorate kek sejemput. Tapikan macam ada yang kurang la pulak..
Hahaaa!!..tu dia..wording pelengkap.  Adehhh!!..sememeh semacam tapi tak pa. Sendiri jugak yang makan dan yang penting niat ikhlas tu ada. Selamat Hari Guru!!.. Sekian.


22 ulasan:

  1. Untunglah kalau isteri mahir membaking/mendekor kek mestilah dpt nikmat merasa kek sedap-sedap.. makan di rumah sendiri lagi:) Selamat Hari Guru buat en abe SB. (lewat sikit tak apalah kan...)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak,kak Zakie.Anak2 lah yg terlebih excited bila tgk kek mcm ni.

      Padam
  2. Selamat Hari Guru jugak buat suami Sue..mesti kek dibuat dgn penuh kasih syg..nampak pun tau tok sedapp.... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akan ku sampaikan ucapan mu iteew,Atie..mun chiz cake mestilah nyaman bha..hihii!!

      Padam
  3. Sedapnya cheese cake..sememeh pun tak pe, yg penting tanda ingatan n the celebration..selamat hari guru tuk semua guru2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup,nohas..abaikan rupanya sekejap sbb cheese cake tak akan bertahan lebih dari 2 hari.licin....

      Padam
  4. oklah tu kek nya sb...yan lagilah tak reti buat cam tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan, Yan..SB baru jugak blajar buat kek cheese ni. Biasa biasa saja.

      Padam
  5. tak sememeh lah sue..cantek dan ringkas je deko nya....tengok je dah nampak sedap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Deko ringkas sbb takda idea, SI.. :-)

      Padam
  6. dah cantikkkk sangat tu SB mesti best sambut anak beranak....selamat hari guru pada suami SB....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq,Mal..hasil keras tangan katanya..

      Padam
  7. wah SB pandai buat kek...cantik kek tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, arz..sedap dimakan tu yg penting. :-)

      Padam
  8. Singgah pagi

    Yang penting hasil air tangan sendiri....lagi marvelous!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Helo, Mar. Betul tu..jimat sikit,kan.

      Padam
  9. Ohhh hubby SB cikgu yeh....baru tau hihi....
    Mesti hubby banyak bawak balik hadiah dr anak murid kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ah-aah..byk sesangat OKje. Guru disiplin bebudak ramai tak suka..hehe!!..

      Padam
  10. ohh hubby SB cikgu,.untunglah dpt kek cheese pulak..my peberet!

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih