Persamaan Apam Susu dan permukaan bulan

Salam sejahtera. Masih bercuti sakan yer, Makcik Jinap..hahahaaa!!..oopppsss!!. Acah memain saja. Ni nak kongsi gambar apam susu. Agak tak berjaya tapi rasa memang sedap. Kengkawan kat fb asyik tayang apam susu yang gebu penuh dengan warna-warna ceria dan macam-macam bentuk. Lebih lebih lagi yang guna acuan bundt betul ke ejaan daku ni?.. 
Tengok saja permukaan bulan yang daku cipta ni haa. Tak payah gi ke bulan, dik. Kat sini dah cukup rupa bentuknya..kihkihkihh..sila gelak ramai-ramai. Resepinya belum daku sedia nak share. Kalau nak jugak, boleh gi korek kat Pakcik Google,k. Sekian entry apam susu dan permukaan bulan daku kali ni.


6 ulasan:

  1. sedapnya apom rupa mcm bulan pun ok jer sue...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaa..SB tengok hasil apom tu pon dah tergelak sorang, PI..

      Padam
  2. comel je Sue, bulat2 nanti letak resepi tau kaknoor nak try ehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, kak..tapi kak Noor lagi hebat buat kuih yg mcm ni,kan.

      Padam
  3. asal sedap, OK jer...now you see it, now you don't..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih