Loyang Loose Base Tin

loyang bulat
Salam sejahtera. Selamat berpuasa kepada blogger Muslim semua. Ni nak tayang kejap loyang loose base yang tak seberapa mahal. Sekali toleh macam tin sardin, dua kali toleh jadi macam tin susu cap junjung la pulak..hahahaa!! Gelak tapi kontrol ayu bulan posa dik oiii!!. Mahal tak mahal, loyang loose base ni daku beli dari Daiso Boulevard Kuching. Siap letak harga tambahan lagi. Sebelum ni price tag nya tunjuk rega RM5 hengget. Sekarang ni dah extra 30 posen so jadilah RM5.30. Incik Daiso, ni nak tanya sikit..Bukan sepatutnya harga 5 hengget tu awak kena kurang kan 4peratus ke? Yelaa sebelum ni kan 5 hengget tu dah masuk 10peratus GST. Apsal la pulak makin tambah 6 peratus?.. Encik Daiso geleng kapla tanda tak PAHAM.. Elok la tu, gi sambung belajar balik..jangan ponteng kelas!.. Mood ngerepak udah datang tok. Nak tau tak satu perkara?.. Ni satu satunya loyang loose base yang daku ada..hiihihii!.. Sekian.
JANA PENDAPATAN LUMAYAN SECARA ONLINE