Bunga Mawar Putih

Salam sejahtera. Ni saja nak post gambar lama dah ni, zaman purba kala. Motif?..takda motip tersembunyi, hokay. Daku cuti, blog cuti, anak-anak dah mula sekolah dah hari ni. Hubby pon sama, tua tua pon masih jugak gi sekolah..ekekeeekkk!!.. Gelak ramai-ramai dik.!! Kalo hubby baca entry daku hari ni..hehehee!! gurau je bang..jangan mare, kalo marah nanti daku masak kangkung tumis belacan,k. Lemau rasa nak berblog, rasanya ni memang betul-betul angin M yang maha besar sedang melanda. Bagi yang masih cuti raya sakan, selamat bercuti lagi. Sekian.
JANA PENDAPATAN LUMAYAN SECARA ONLINE DISINI

12 ulasan:

  1. memang agak kelemauan sedikit lah, itu tidak dinafikan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gitula FW..bila dah cuti panjang mmg lemau rasa nak bw

      Padam
  2. CANTIKNYA MAWAR PUTIH...MASA LEMAU SAT JER TU...SOK LUSA OKLH TU...

    BalasPadam
    Balasan
    1. HArap nya befitulah ,PI. Bukan takda bahan untuk blog tapi..lemau rasa nih

      Padam
  3. selamat hari raya sue...
    kakak pun baru berkesempatan dapat jengah blog sue ni...sibuk sepanjang raya ,tapi bdk2 dh sekolah dan yg bekerja dh mula bekerja ,barulah kakak dpt relax...walaupun sama je dh lemau nk berblog semula.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih,kak. Selamat hari raya jugak untuk kkk n family..angin lemau harapnya boleh dihilangkan segera,kan :).

      Padam
  4. lawak kasar nampak......hahaha...tergelak kejap baca n3 SB ni dan yg penting bunga mawar tu nampak cantik dan sedap....cepat2 tiup angin R lepas ni SB

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaa..lemau2 pon sempat buat lawak nih,mal..btw, Selamat hari raya

      Padam
  5. dapat kek begini cantik rasa sayang nak makan..
    selamat hari raya..maaf zahir batin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hello,kak yon. Terima kasih dan selamathari raya jugak ia.kek tu sample saja,kak..tapi mmg boleh dimakan :)

      Padam
  6. cantik keknya ..SB selamat hari raya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. "tintong"! terima kasih PK. Selamat hari raya jugak utk awak.

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih