I belanja..takpa

Salam sejahtera. Mendung  sejuk dan gelap kat sekitar Kuching pagi ni. I belanja  kopi, nak tak? Heheee!!. Kopi ais seketul kauuuu. Selain tu I belanja gak special keyword yang tak pernah ke udara sebelum ni iaitu perkataan 'ke'. Ape ke yang kau cari ke??. . Layan je lah..sekian.

18 ulasan:

  1. Hehe apa 'ke' yang dicari tu ... :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. 'Ke' apa ke,Mia..SB tak tau..hahaa!!

      Padam
  2. Sejuk-sejuk hujan best minum kopi panas.

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih,Nur. NANti SB jenguk,k

      Padam
  3. wah ronda2 Kuching bersama anak2 ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi,PI..Ronda2 hujung minggu sambil nguras jalan.

      Padam
  4. ke ??hihi..cantik model tu..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye 'ke'..ke apa ke NN.. model tasik..haha!!

      Padam
  5. hehehe.. tak sempat taip habis tu.. apeKEmenda agaknya tu kan.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihii..Aiza. mungkin ke, entah ke pebenda ke..hkehkehh..

      Padam
  6. Balasan
    1. Nampak besar sebab maknya makin mengecik, yan.

      Padam
  7. Ingatkan SB buat magic tadi rupenye kopi beku patut la tak tumpah....kikiki...comelnye yg pakai baju belang itam putih tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fenomena kopi beku ni biasa terjadi kat dapur SB, Mal. Menjadi jugak magic ni..Mak budak beranak 3 tu dah tak comel dah..hahaa!!

      Padam
  8. apa yg ke tu.haha..

    amboi sakan posingyg bertopi hitam tu...semua tu anak2 SB ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ntah ke apa ke PK..itu itu ke..haha!! Yg baju biru tu semua SB punya.

      Padam
  9. Haih..yg model2 comel2 tu anak2 SB ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya SA..semua baju biru tu anak2 SB :)

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih