Kek Blueberry yogurt cheese paling simple..

Salam sejahtera. Ni kek blueberry yogurt cheese paling simple daku buat untuk hubby masa befday cegu bulan lepas. Tiada hiasan..hehehee!!!..apa la pemalas punya bini. Cegu tak berapa suka kek yang beraising, munge munge bagai..nahh!!, ni la kek cheese paling simple di alam semesta.yoolaateew. Sila abaikan tudung periuk cap kucing kat bawah tu. Sekian.

14 ulasan:

  1. yang penting ada 'cheese'.. hehehe.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau takpa,aiza..chiz memainkan peranan tuh..hihi

      Padam
  2. Balasan
    1. Kejap gi kita berbuka posa..sabar ye dik..

      Padam
  3. takde hiasan takpe sue ,janji kek nya sedap ...

    BalasPadam
  4. hiasan tak penting SB yg penting kek nye yg kene sedap terangkat2 gituuu...bagi saya kek SB ni dah cukup cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq, Mal.bukti kesedapan..tak sampai 2 hari pon kek bertahan.

      Padam
  5. simple pun yg penting sedap..resepi mana SB?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Scroll down entry bulan Mei,PK. SB buat entry ni guna hengpong,jadi nak link kan entry tu SB tak reti nak buat..huahuahuaaa!!!

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih