Cara melipat popia


Salam sejahtera. Masih gigih daku melipat popia udang, tengah bersemangat ni dan terapi kesabaran paling berkesan selain dari melapis Kek Sarawak.. yooolaaateeeww. Ni daku nak share cara melipat popia udang atau apa saja yang sewaktu dengannya. Copy paste dari plastik kulit popia..hihihiii.. So sapa-sapa rasa ni hasil kerja dia yang mana dah ditempek kat belakang plastik pembungkus ni, laju-laju kasi tau sama daku,. Nanti daku bagi kredit atau back link,okey. Sekian dan selamat melipat popia.


12 ulasan:

  1. Ooohhh... ada tunjuk step-by-step kat belakang pembungkus kisahnya:)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Kala rajin,mmg tampak kemas, nohas :)

      Padam
  3. Kemas je SB mengulung....rumit gak nak membuatnye time makan sekejapan je licin....kikiki...nak beli yg dah siap mahal kan SB

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la pasal, Mal. Bab melipat tu yang buat harga popia ni mahal. mengantuk tau..hihi

      Padam
  4. assalamualaikum tuan tanah. salam BW. dah lama tak datang singgah dan jenjalan sini baca entry menarik!!huhuhu

    huhuhu simtom neh memang selalu walau bukan suri rumah yang jrang2 masak pun akan jadi mcm neh huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi SP.takpa,..takda silap apa pon,..tq sbb jenguk blog SB :)

      Padam
  5. errr tuan tanahh salah komen entry. komen di atas untuk entry yang SIMTOM TAK TAHU NAK MASAK APA TU hehehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih