Sekali dua tak apa..

Salam sejahtera. Sekali dua menyepi dari berblogging..tak pa. Tapi kalau berkali-kali?.. SB masih sayang kat blog ni, walaupun rupanya tak kebabom sesangat. Pernah jugak terfikir nak tutup, tapi bila tengok cik nuffy bertubi-tubi tempek CPUV..ehh..tak jadi. Memang la tak seaktif dulu, sehari dua gerenti ada entry sekarang seminggu sekali pon alahai..berlagu tanpa suara. Ni nak share gambar (sahaja) bendi tumis bawang putih. Sangat simple masakan SB akhir-akhir ni. Sekian.

16 ulasan:

  1. Datang menjengah Sue Bee. Bendi tumis,..yang simple tulah yang sedap kan,... :)

    BalasPadam
  2. Masak bendi simple lah sedap sue ,nak2 makan dengan nasi panas dan sambal belacan....sedap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul,kak..hilang kejap perkataan 'diet' bila nasik bertambah..hhihihii

      Padam
  3. Masak bendi simple lah sedap sue ,nak2 makan dengan nasi panas dan sambal belacan....sedap.

    BalasPadam
  4. masak bendi tumis pula sue..simple tapi menyelerakan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi,PI..gitu la tersangat simple masakan bendi SB ni,kan

      Padam
  5. janganlah tutup..banyak resepi dlm ni..huhu...bendi ni masak simple lg sedap..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum tutup lagi, Nohas. Tengok la kalau dah terabai sgt,mmg kna kesitu tujunya..

      Padam
  6. Lamaaaaaanyeeeee SB menghilang.....ingatkan sebuk bebeno menguruskan ladang stoberi...ekekekek...rindu tau kite dgn dia....hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha !! Mal ada saja lawaknya. Oii..ladang soberi SB blum ada hasilnya..Nak tunggu hasilnya, SB yg jadik seladang tumbuh tanduk daaa..

      Padam
  7. Suee ok lagi..atie ni yg sekali tenggelam lama benar..sampai org pun sdh lupa..haha.. jgn tutup blog kitak.., kamek mo cari resepi pasti dtg sini... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Manakan org bole lupa sama kau la Atie.. kat FB SB hari2 boleh jumpa..wakakaaaa!!

      Padam
  8. Sedap tu bendi..klu rehua pun sy suka makan dengan nasi buat ulam..camni punya goreng tak pernah lg buat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, PK..ulam bendi mmg favorite SB. Kena lagi sambal belacan extra pedas..sedappp

      Padam
  9. mmmm... sedapnya.... saya pun suka bendi...!

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih