Menyepi sekian lama

Salam sejahtera. Hampir ke laut semua post post entry SB selama ni. Menyepi sekian lama, berbulan -bulan lepas ni bertahun tahun . Mohon maaf pada rakan alam maya, blogger yang tinggalkan komen dan tak terjawap. Sibuk nya kini ya ampun..tak nak lah list out segala kesibukan SB kat sini sebab semua orang sekarang memang sibuk, mengejar masa..sehari 24 jam memang rasa tak cukup. Rindu memang la rindu dengan korang semua, walaupun secara fizikalnya tidak pernah ketemu gitu. Korang semua baik baik hati semua. Kbye. Hingga bertemu di lain hari.

11 ulasan:

  1. Belanja gambar cup kek ye SB..
    Rindu juga dengan SB :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi CH.. gitu jugak ngan SB kat CH. Nanti SB jenjalan gi blog,k

      Padam
  2. lama xjumpa sue bz sgt ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Kak PI. gitulah tuntutan masa yang tak pernah habis..selagi bernyawa

      Padam
  3. hai SB lama juga aRz tak singgah sini...semoga semuanya terurus dengan baik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi AM. Terima kasih kerana singgah. Semuanya terurus dengan baik sekali hinggakan tiada ruang masa untuk menjengah blog

      Padam
  4. Balasan
    1. Terima kasih Ann. Gitu jugak dengan awak.. take care

      Padam
  5. hai sb..
    apa khabar.....kehidupan realiti haru diuruskan dulu..kan.

    ermmmm.....

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih