Bila Celcom Hantar SMS Kat Kita..

Gelak jap.. So sawit lah celcom hantar sms kat SB pagi ni. Awal lagi dah di block reply dari kita..hahahaaa!!.. saja ko sikda keja. By the way, makaseh la banyak-banyak cik celcom ooiii.. tau la SB ni dah dari zaman purba kala guna perkhidmatan awak.. Ni je yang di bagi nya kat kita..aisehhh!!.. Sekian.

14 ulasan:

  1. tahnye..bg la free call sehari ke ape ke kan..wish je mana cukup..ye dok SB...hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampak tak kekedekutan nya kat situ. Puluhan tahun dah jadi pelanggan setia, ni je kita dapat..kuikuikuiii..

      Padam
  2. kita pun nak bagi ucapan kat SB la...

    Selamat Hari Jadi SB muah muahhhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, AI..bertambah gak koleksi ucapan HB untuk SB tahun ni

      Padam
  3. selamat hari jadi SB..

    dulu2 Maxis ada free call maxis-to-maxis pd harijadi..sekrg dah takdok..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup Nohas. Celcom ni dulu-dulu pon ada buat mcm tu jugak. Ntah ke laut dah mungkin..mmg takda dah

      Padam
  4. wakakakak...kene block reply SB terus ek...huntung la dia dapat ucapan sweet2 camtu...kite pakai onexox takdok pon dapat ucapan gini...nyampah...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaaa.. gelak ko Mal. memang awal dah block reply..wadahek betui

      Padam
  5. happy birthday Sue
    lain kali minta lah harap diaorang nak bagi mmg kucing bertanduk lah ahaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kak Noor..Katanya untuk pelanggan setia kunun, sedey laa..

      Padam
  6. Dpt free call tu kira oklah kan..selamat bergayut smp lebam..happy birthday SB

    BalasPadam
    Balasan
    1. HI PK.. takda free call pon dia kasi kat kita..sobsobsobb.. (nanges dalam ketawa)..hahaa

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih