Hiasan Biskut Paling Senang

Salam sejahtera. Saja nak ulang tayang gambar lama dari kabinet buruk blog SB..hahahaa!!.. Saja ni nak share ngan anda semua, mana-mana yang tengah godek tenet, cari keyword - hiasan biskut paling senang - ahaaa... ni laa dia, dik. Tak perlu kepingan badam yang mahal, taburan kekacang walnut ke ntah apa atau kena paip aising royal yang belum tentu cantik lakarannya.
Meh sini tengok apa yang SB buat kat besikut-besikut ni. Anda hanya perlu sapu kuning telur yang dipukul sedikit lepas tu lekatkan manik gula-gula bentuk hati. Lepas tu boleh lah dibakar ikut kesesuaian, okey. Amacam?.. dah dapat idea nya?. Sekian.

10 ulasan:

  1. Cantek...hiasan warna warni menarik minat budak2 .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bebudak katakan, Kak SI..memang suka kaler macam-macam

      Padam
  2. dulu masa kecik2 kt kpg, potong buah ceri letak atas biskut ni..huhu..nostalgia sungguh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Nohas..kekadang bila besikut dah masak, nak makan..carik mana potongan ceri yang tanggal dari besikut, tu jugak yang duluan di telan.

      Padam
  3. biskut hape kah itu wahai SB ? cantik bebeno kejadian nye...resepi plisss :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Mal. SB bole tak bubuh resepi besikut tu, apakah kenyanyukan itu..hahaaa!!.. Alaaa..besikut mentega tikam-tikam pon boleh gak ni..

      Padam
  4. Ye SB ni kira paling mudah ni.comel pun ye.colourful lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, PK..comel2 bite size, sekali ngappp..

      Padam
  5. Kalau letak banyak sikit love tu cantik jugak ye SB

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh letak terpulang pada citarasa memasing kan..lumur seluruh besikut pon tak pa

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih