Kek Lapis Peppermint Coklat

Salam sejahtera. Abaikan alunan lapisan yang tidak sekata itu, okey.. Janji sedap, hadap, kunyah, telan dan hadam. Habis cerita..hahaaa!!..amboi ayat punya la elok ko SB. Repeat order dari kawan peminat setia kek Lapis Peppermint Coklat ni minta SB belah kek dan pack asing-asing. Ikut je lah..friend always right.. Ehh??. Toiinkkk!!..Sekian


12 ulasan:

  1. Kalaulah duduk sebelah rumah, harus order untuk Raya ni hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Okje..kan kan. Wajip order kalau kita dok berjiran..hihii

      Padam
  2. waduh...waduh...waduh...kamu ni SB sesekali muncul bikin panas line jelah...tak payah rase tengok gambo pon dah tahu mesti sedap kebabom ni...T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Mal. Makan sepotong, dah berangin sejuk dalam mulut, tau.

      Padam
  3. Ya Allah, feveret nyer dengan kek lapis ni..Sedappppppp..

    BalasPadam
    Balasan
    1. HI Ain.. Raya ni adik try buat sebijik,k :)

      Padam
  4. sedap..dah lama tak makan kek lapis sarawak..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. HI, Nohas. Raya tak lama lagi, boleh lah masuk dalam list hidangan nanti

      Padam
  5. Balasan
    1. Hi, AE. Kek lapis peppermint ni sedap, rasa pudina

      Padam
  6. SEDAPNYA SUE...ESOK JGN LUPA GI PANGKAH YA SUE. SLMT MENGUNDI PRN SERAWAK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi kak PI.. ya haruslah keluar mengundi untuk menunaikan tanggung jawap sebagai rakyat Malaysia

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih