Swiss Roll Mudah

Hi, salam sejahtera. Bebalik amik gambar, cam tu jugak posing nya..bebalik camtu jugakkkkkk... Nah SB belanja foto dari kabinet bersawang. Macam sedap macam tidakkk..hahaahaa!!! Suis roll mu failed. Gelak ramai ramai. Nampak sangat rongga besar berliang. Skill mensuis dah kelaut gamaknya.  Swiss roll ni bukan untuk dijual, dik Non. Sendiri makan okay.. Swiss roll ni kan, cik ahkak cedok resepi dari KITCHEN TIGRESS . Yang cik ahkak sinun buat, ya ampuunnn..nengok video kemain gebu gebas swiss roll nya tuh. Makaseh ye KT, blog yang sungguh awesome. Cik ahkak sitok sik berani nak kopipes resepinya sebab bersebab. Anda tengok la blog cik ahkak sinun KT ni,k. Sekian dan selamat mensuis roll..

18 ulasan:

  1. Mesti sedap tu Suuuee... hehehe.. yg penting berani mencuba kan..kan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalo pasal makan, SB mmg nak juga cuba walaupun hasil tak seberapa..hihii..

      Padam
  2. YG PENTING SEDAP KAN SUE..BAK KAK SEKETUL...HEH...HEH..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memenuhi cita rasa tekak SB sendiri ni..hahaaa!!

      Padam
  3. nampak ok je..yg penting sedappp..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau tak pa, Nohas.. SB paling suka inti fresh cream

      Padam
  4. Makan sendiri ok je SB..
    Yang penting sedapkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup CH..terkadang tu ada jugak masanya beli kat bakeri..

      Padam
  5. Nmpk ok je SB..sy ni lg la tak pandai.setakat kek hempuk baling tu boleh la cuba..klu swiss roll camni sy beli je la.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheee..PK, cam na la ghupanya kek main hempuk baling tu..kot menjadi bagus jugak.. Beli lagi senang sebenarnya, jimat masa

      Padam
  6. Tak pe, rupa tu still ada..Nampak sedap sangat..Hehehe !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yupp.. betul tu dik..abaikan liang berlubang lubang besa tu. Janji sedappp

      Padam
    2. Kannnn??..Janji sedap..Rupa belakang kira..Boleh berbusiness ni SB.. :-*

      Padam
    3. Kalau nak berbisnes tu, ke laut sikit la ahkak ni, dik..hahaa!!

      Padam
  7. wahhh ni makanan fav suki ni...hanya ada certain bakery je yg suki beli sebab rasa yang sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aaa..ahh..citarasa yang bagus tu, Suki. Tak semua swiss roll, nampak je semua nak telan.

      Padam
  8. Sinin jugak sik pernah cuba buat kek gulung haha.....
    Mak confirm tak menjadi kalau buat ni SB eloklah beli jer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi senang keja mak..kekite main tunjuk dah..hehehee

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih