Bersawang itu perkara biasa..

Blog penuh bersawang lumrah seorang blogger suam suam kuku macam cik ahkak.  Banyak tenggelam dari timbul.  Bukan menyindir ke apa tapi itu realiti. Tengok gigih cik ahkak pepagi gi sorong vakum tu ke hulu ke hilir (dalam rumah jak pon)..kuikuikuiii!!!.. sedut debu dan sawang labah-labah yang tak diundang.  Nak kata sibuk mengalahkan menteri tu tak jugak, tapi cukuplah sekadar umpama sotong bertangan lapan.  Syukur dikurniakan Tuhan tangan lengkap kiri kanan, masih dapat buat kerja dengan sempurna.  Sekian dan selamat menyapu sawang dalam blog memasing selepas ni ya..

20 ulasan:

  1. ahahhhaha..vakum jangn tak vakum..sini dtg Sabah vakum kan rumah i sekali suee.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jauh nya I angkut vakum ke LD tu Atie.. ko embak la rumah kitak sitok..hahaaa!!

      Padam
  2. haha..igt sawang kat umah..rupanya sawang blog..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat pagi NN.. dah berhari tak update blog, sawang bertempek banyak kat dinding.

      Padam
  3. ditemani cik minnie ..

    haha..igt kan sawang kat umah..rupanya blog bersawang..daku pun terasa hokeyy...kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. tau takpa HR.. Cik minnie tu kawan baik kaki SB, ke hulu hilir dalam rumah hari-hari. Jangan dok terasa, kita sama..hihiii

      Padam
  4. cute cik minnie...sy pun update sekali seminggu, kalo rajin 2 kali..hehe..takpe SB, asalkan ada update..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Update 2 kali seminggu tu dah kira sangat bagus, Nohas..

      Padam
  5. hihihi..
    Lawak pagi ye Sue Bee..
    Cer vakum blog tu terus SB..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Vakum blog kang terus hilang nanti, mana nak carik, CH..nanges tak berlagu SB nanti haa.. :)

      Padam
  6. HEH..HEH..SUE SAWANG KAT BLOG SAPI SIKIT2 KALAU SEMPAT JE.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye kak PI. Sawang blog SB ni masuk hari ke-4 tak bersapu..hahhaaa!!

      Padam
  7. samala kita suam-suam dgn kuku-kukunya XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahahaaa...kejap lagi suam panas mendidih gitu

      Padam
  8. Selipar sama dgn selipar anak kakak hihi..
    Tapi anak kakak warna kuning:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selipar tu teman kaki SB,kakZakie.. Anak akak suka kaler kuning ye..

      Padam
  9. Hihi....rajin mak vakum ek! Samalah jugak dengan blog SB, tak mau bersawang sesekali kena vakum jugak.. ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aaa..ah..tak pasal entry pon kena sedut nya sekali,OKje..hahaa!!

      Padam
  10. hai kak sue bee....comel kasut tu

    nak tanya di sarawak tiada TNB jadi apa nama syarikat bekalan elektrik di sarawak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat Sarawak, kita ada Sarawak Energy / SESCO

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih