Janganlah Muak

..dengan entry cik ahkak sepanjang minggu ni.  Tak abis lagi pasal cupcake. Memang sah sawan cupcake..bhahahaa!!.. gelak ramai-ramai.  Dah ni saja yang ada dalam koleksi terbaru cik ahkak, post saja lah dari pada langsung tak da isi ke apa.  Segala resepi dan cara tatahias cupcakes, cik ahkak dah penah share dulu zaman purbakala .
Okaylah la, sesiapa yang sambut anniversary, Happy Anniversary untuk korang. Tak kisah la, anniversary kawen ke, tunang ke, dapat anak ke, dapat moto ke, anniversary jatuh basikal ke apa.. semoga tahun depan masih sambut anniversary jugaklah ye..hehhehehee!!.. Setakat ni dulu entry terakhir cik ahkak untuk minggu ni, takut nanti ada yang burp angin kenyang nengok cupcake. Sekian dan salam Jumaat semua.

18 ulasan:

  1. KANMAIN CANTIK CUPCAKE SUE RASA NK AMBIK JE SEKETUL..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok dalam gambar saja,ya kak..

      Padam
  2. Nampak smooth jer frosting SB tu....cam meronta2 nak ngap neh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg smooth sbb ada campur ngan fresh cream. Kalo mkn sendiri mmg tak sampai la hiasan atas cupcakes tu..mkn mcm tu saja

      Padam
  3. Memang sawan cup cake betul minggu ni sueee... kamek nengok hari2 cravings.. terlebihhhhhh penyakit R kah kitak?? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu laaa pasal..jarang jumpa sawan cupcake ni..hahahaaa!!..

      Padam
  4. Untunglah mereka yg dpt menikmati ni SB
    Kenapalah kita tak duduk dekat-dekat kan SB
    Kalau dekat mesti kakak dpt barang sebiji/dua:)

    BalasPadam
  5. Buatla muffin pula kak Sue..nyum2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ada masa lain kali, memang cik ahkak akan buat,NM. :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Hi,..makaseh sebab singgah. Haruslah dijenguk selalu ya.

      Padam
  7. Terliur tengok cupcake comel cantik rupa paras tuh, SB :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq, FMF :) . Topping cheese mmg sedap

      Padam
  8. Dah genrenya resepi, kenalah bercerita pasal resepi memanjang. Kang lari tajuk kang macam blog saya jadinya. Hahaha!

    Cantik cupcakes SB nih. Kalau saya memang tak sanggup nak makan, nak simpan aje biar kekal cantik gitu. Hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kekadangkan boleh menyimpang dari tajuk asal..tapi suka gak mcm tu, takda lah boring kan.

      Padam
  9. Hihi....ni mmg betul betul kena sawan cupcake ni haha.....berderet hari hari ada gambo cupcake ....sikit lagi ingat entri hari tu

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih