Pantai Tusan, Bekenu

Salam sejahtera. Lanjutan daripada entry krikrikrikkk cik ahkak iaitu Pantai Tusan, Bekenu. Puas hati bila gi jelajah satu Sarawak dan menikmati pemandangan pantai. Cuma masa cik ahkak tiba kat situ, keadaan agak lengang sebab ianya bukan hujung minggu. Lagipun fenomena blue tears Pantai Tusan ni dah lepas ponn..hehehee.. Terima kasih pada yang masih sudi jenguk blog bersawang cik ahkak..(itu pun kalo hadoo..). Hingga ketemu lagi. Sekian.

9 ulasan:

  1. banyak pantai di Malaysianikan... lamanyer tak ke Sarawak...

    BalasPadam
  2. lama betul tuan nyer blog cuti.. rindu dh rasanya...
    nsb lah ada jgk ntry pengubat duka aceh2

    BalasPadam
  3. Wow, pertama kali dengar pasal fenomenan blue tears tu

    sayangnya ahkak tak dapat tengok sebab musim dah berlalu

    BalasPadam
  4. Tak ramai orang tu yang best.... Tak risau anak hilang.. Hehe...

    BalasPadam
  5. fenomena blue tears ?? baru tahun pasal tu.. tpi pantai ni lawa.. Subahanallah

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih