Ikan oo ikan

Salam sejahtera.  Nampak segar kan isi ikan yang di pancing tu. Pancing la sangat padahal pegang joran pon tak reti.   Dapat ikan segar macam ni masak asam pedas,  kari, goreng kosong atau bersambal cili memang sedap.  Kalau anda,  masakan ikan yang bagaimana paling menambat tekak?.  Cik ahkak takda idea nak taip panjang lebar,  hari Isnin idea ke laut sikit.  Sekian

19 ulasan:

  1. ikan apa tuh kak? tenggiri ke?

    msk lemak cili api sdp jgk

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Ikan tongkol isi putih, Anum :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Oyeahhh..peminat kari ikan nih..

      Padam
  4. Jarang ikan masak gulai/kari sbb kat rmh ni xde peminatnya...biasa goreng kosong atau masak sambal jerrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goreng kosong tabur garam sikit pon sedap..

      Padam
  5. goreng & masak taucu, pun sodap..masam2 sikit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masak taucu SB blum penah cuba.. Boleh try nnt ni

      Padam
  6. CH ikan tongkol suka goreng sambal sue bee..
    Emmmm dapnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg sedap kalau masak sambal CH..

      Padam
  7. Ikan segar masak apa pun sedap!

    BalasPadam
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  9. masak lomak, perghhh. sodap giler <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tambah cili api.. Jadi masak lemak cili api

      Padam
  10. Ikan apa tu SB..... Cik Ahkak kalau sendiri yg masak pun menambat tekak apatah lagi orang yg masak semua pun bedal haha....

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih