Cheese Tart

Salam sejahtera.  Tajuk skema kali ni,  cheese tart biasa biasa saja bila dilihat pada gambar. Sekarang ni heboh pasal inti cheese tart yang membukit tinggi tu. Macam puncak gunung Serapi pon ada.  Part buat inti cheese tart menggunung gitu,  cik ahkak belum pernah cuba buat.
Menggunung ke tak,  janji puas hati makan sendiri sambil pada tu menternak lemak lemak manja kat badan untuk bekalan tahun depan.. kuikuikuii!!! Kalau tak mau kena hinggap lemak nakal,  try minum Oolong Tea lepas pekena cheese tart sedap. Sekian. 

4 ulasan:

  1. Aduh terliur pulak tengok Cheese Tart tu SB.... Alah .....awak slim apa ada halnya, tak pe kasi gemuk sikit lemak tu

    BalasPadam
  2. Cheese Tart..hadoiii bikin lapar nengok ni Sueee...kamek malarr beli di kedai kek klu teringin.. tangan kamek keras kejung klu bab2 baking ni... hahaha

    BalasPadam
  3. Macam mana nak komen entry lain....huaaa...tak jumpa kotak komen pon

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih