Cili Potong

Salam sejahtera.  Blog bersawang hari ni post gambar cili potong.  Cili merah segar kalau di potong guna pisau,  bunyi krupkrup dan tidak lembik berair.  Ni contoh cili segar yang cik ahkak potong sebentar tadi.  Nampak pedas tapi sebenarnya.. tak pedas ponn. Sekian entry ringkas untuk kali ni.  Lepas ni cik ahkak nak tunjuk jeruk cili pula. Sekian

8 ulasan:

  1. TAK PEDAS YA SUE..MMG TAHAN PEDAS TU

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi kak PI.. Pedas sikit saja tu, kak. Rindu nak baca puisi kak PI

      Padam
  2. Bagusnya dpt cili segar...
    Nk buat cili jeruk ya Sue?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi kak SI.. Kan mcm tau tau saja.hihii..

      Padam
  3. saya folow sini pula. suka sgt resepi mudah macam ni

    BalasPadam
  4. Kat rumah ni jarang sangat buat jeruk SB... tak de keperluan rasanya.
    Kadang kadang beli cili merah tu berminggu minggu tak habis ...

    BalasPadam
  5. Kenapa entry ada yg tak boleh komen SB?

    BalasPadam
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini..terima kasih